Pripadanje

Iza ovog „propagandnog“ slogana stoji iskustvo mnogih čitalaca koji su nam se javili i zahvaljivali, jer su prepoznali potrebe i probleme mnogih svojih bližnjih, koji mogu biti rešeni otkrićima iz ove revolucionarne sinteze savremene psihologije i biblijskih stavova.

Da li negde u sebi držiš ogorčenost, bes i želju za osvetom?

Povređuje li tvoju osetljivu dušu osećaj da ne pripadaš nigde, čak si i u porodici nekako stranac?

Osećaj odbačenosti je zatvor koji upravlja mislima, osećanjima i ponašanjem, tvrde autori «Pripadanja»; ali to i sami znamo jer nam je taj osećaj, tako sveprisutan među ljudskim bićima, u mnogim aspektima života uskratio zadovoljstvo i puninu odnosa.

Autori zato idu dalje i, zadirući u koren uzroka emocionalnih problema koji dovode do osećaja odbačenosti, otvaraju pred čitaocem svetao put potpunog emocionalnog isceljenja i zrelosti, sjedinjujući dostignuća savremene psihologije sa hrišćanskim principima zapisanim u Svetome Pismu!

Evo kako je ovu knjigu doživela jedna čitateljka, udata majka troje dece:

«Pripadanje» ima neprocenjivu vrednost u odnosu na mnoge druge knjige iz praktične psihologije (a pročitala sam ih mnogo), zato što proniče u suštinski uzrok, otkrivajući pozadinu emocionalnih problema, a daje i jasan put ka njihovom rešavanju. Objašnjava zašto i kako povrede nastaju u najranijem detinjstvu, ko stoji iza toga i želi da mi ceo život ostanemo povređeni i da se osećamo nevoljeno i odbačeno.

Knjigu preporučujem svima koji se odlučuju da formiraju porodicu. Ako želite da Vaša deca budu srećna, krenite putem svog emotivnog i duhovnog isceljenja, da se povrede i odbačenost ne bi prenosile i na njih. Ovde je ključ za emocionalno zdravlje Vas i sledećih generacija.»